algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Amadiba, una alternativa de lleure a l'estiu

Tallers, sortides i altres activitats constitueixen l'oferta de l'associació per a discapacitats mentals

La V Escola d'Estiu de l'associació Amadiba, ubicada al col·legi públic Camilo José Cela rebé ahir un visitant especial, el president Antich. Elvira Jiménez, presidenta de l'Associació de Mares de Discapacitats de les Balears, fou l'encarregada de guiar el president en un recorregut que mostrava les instal·lacions i activitats que es duen a terme en aquesta escola.

Francesc Antich comentà que «d'aquesta manera és com es coneixen els problemes i les necessitats d'associacions com aquesta, sobre el terreny». Així mateix afirmà que «si bé hem començat a col·laborar amb aquesta iniciativa amb la firma d'un conveni de quatre milions, encara ens queda molt camí per recórrer i arribar a l'altura del seu esforç».

L'objectiu d'aquesta iniciativa és proporcionar una alternativa vàlida pel que fa a oci, assistència i educació de les persones amb discapacitats fora del període escolar.L'escola d'estiu s'inicià dia tres de juliol i tancarà les seves portes el proper dia 1 de setembre. Aquestes activitats han comptat amb la participació de 43 usuaris i la col·laboració de 34 monitors dividits en dos torns, a més dels serveis de fisioteràpia i psicomotricitat, entre altres.

En aquests dos mesos els discapacitats mentals d'aquesta associació han tingut l'oportunitat de participar en diversos tallers de manualitats, han realitzat sortides a la platja i s'han esforçat en la preparació d'una gala de comiat. Els nins es mostren satisfets de la seva experiència i ho manifesten a través de la seva participació en els diferents actes, que van des de la fabricació de figures de fang fins a la preparació d'una coreografia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.