bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
10°

Antoni Prat exposa a Es Canyar la seva obra fotogràfica «1.247 Km.»

L'exposició romandrà oberta els mesos d'agost i setembre

Aquests dies té lloc al local d'Es Canyar, devora l'Ajuntament, l'exposició de fotografia titulada «1.247 km.» d'Antoni Prat. Aquesta és la primera exposició d'aquest tipus que fa l'artista, que actualment està estudiant disseny gràfic.

El títol de l'exposició fa referència a la distància que hi ha longitudinalment d'una punta a una altra a l'illa de Cuba. I és que el contingut de les fotografies és l'illa caribenca, en concret un espai molt determinat, la part vella de l'Havana. El muntatge a Es Canyar consta de 12 fotografies de les prop de 300 que l'autor va arribar a fer durant la seva estanda a l'illa. Cada una d'elles té unes dimensions considerables, d'130 per 80 centímetres.

Assenyala Prat que la seva intenció ha estat oferir una representació del que és Cuba durant la permanença de Castro al poder. L'elecció del lloc va ser per tractar-se d'una societat que en molts aspectes ha quedat aturada en el temps. Per això l'autor es va ficar dins el centre de l'Havana, un espai molt pintoresc i allunyat del turisme. Prat va intentar endinsar-se i conèixer la vida dels cubans i va parlar molt amb la gent per tal de conèixer els seus sentiments. Va arribar a la conclusió que el país és molt pobre i alhora molt interessant culturalment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.