algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

El «far west» més divertit arriba a Magaluf

El complex «Western Park» s'obre a «El Dorado» amb diverses atraccions aquàtiques com a principal novetat

Acaba de néixer Western Park, el primer parc temàtic de Mallorca, que obrí les seves portes al públic a Magaluf fa una setmana. El complex dedicat a l'oci diürn s'ubica a l'antic emplaçament d'El Dorado, adquirit pel Grup Cursach fa un any. Durant aquest temps s'hi han duit a terme una sèrie de reformes per tal d'oferir una nova possibilitat de lleure als mallorquins i als visitants.

Tal com el seu nom indica, el tema principal del parc és el far west, i sobre ell giren tota un seguit d'atraccions i espectacles. Segons Mari Sol Ramon, directora comercial del Western Park, aquest «combina els elements tradicionals d'un parc temàtic, als quals afegeix el complement de les atraccions aquàtiques, un dels principals forts del complex després de les actuacions». Moncho Quintana, director de màrqueting del Grup Cursach, està d'acord amb aquesta afirmació i hi afegeix que «amb aquesta oferta el grup pretén assolir un èxit en el camp de l'oci diürn».

Les possibilitats de diversió que ofereix el parc són moltes i molt variades, centrades totes elles en el tema de l'Oest i enfocades de cara a un turisme de família. Començant el recorregut per un carrer que ens transporta a través del temps a un poble de l'Oest americà, ens trobam amb una de les principals atraccions aquàtiques, el Big Hole.

Partint de la «mina» i substituint els rails per l'aigua i les vagonetes per suradors, el Big Hole permet als més agosarats recórrer un tub de tres metres de diàmetre i 110 metres de llarg, com si d'un tobogan es tractàs. Per reposar del viatge i refrescar-se del sol, que crema com al desert d'Arizona, el visitant pot acudir al Lago de la mina, de més de 500 metres quadrats, en un entorn que emula les conegudes Muntanyes Rocalloses.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.