algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Antonia Dell'Atte, regatista revelació de la XIX edició de la Copa del Rei

La model aprofità l'estada a l'Illa per participar en la primera regata

Si Anita Obregón fou la protagonista de la crònica d'ahir, avui ens ocupa una altra famosa, Antonia Dell'Atte, que participà per primer cop a la seva vida, en una regata de vela a bord de l'embarcació La Casera en la primera prova de la XIX edició de la Copa del Rei.

Les dues dones tenen moltes coses en comú, la professió, presentadores (tot i que la Dell'Atte ho combina amb un vessant de model), un ex, l'omnipresent comte Lequio i un fill del mateix home, Alexandro i Clemente, respectivament. En aquesta ocasió la italiana anava acompanyada de l'únic home que, segons ella, té cabuda en la seva vida: Clemente, el seu fill. L'embarcació, patronejada pel mallorquí Eugenio Jaúdenes i l'americà Cris Larson, partí juntament amb la resta de vaixells de vela que participaren en la regata i tornà a port poc abans de les 19.00 h. de l'horabaixa, després d'una llarga jornada per aigües de la badia de Palma.

Antonia Dell'Atte es va mostrar encantada amb la seva participació a la regata i va gaudir en tot moment d'un lloc privilegiat a l'embarcació, el mateix que Di Caprio a Titànic que li feia exclamar «Som el rei del món!». Asseguda amb el seu fill a la popa suportà el vent, que no era poc, i les ones, de mida considerable, com si es tractàs d'una regatista experimentada. Això sí, la popular italiana només es mogué del seu lloc quan fou necessari per tal de no fer nosa als tripulants de l'embarcació, que acabaren la prova en sisena i setena posició en cada una de les dues mànegues.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.