nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Bellver acull cent veus multiètniques per iniciar les Serenates d'Estiu de Palma

Per celebrar els 30 anys del festival, tornen alguns artistes que ja hi han pres part

86426
El Cor Juvenil Mundial torna a l'Illa per participar en les Serenates d'Estiu.

El Festival Internacional de Música Serenates d'Estiu arriba a la seva trentena edició amb un programa que vol ser una mostra significativa dels artistes que hi han passat durant aquests anys.

El castell de Bellver serà el marc incomparable que acollirà a partir de dijous, i durant els quatre dimarts d'aquest mes, els cinc concerts organitzats per l'associació Juventuts Musicals de Palma.

Els concerts s'iniciaran amb el Cor Juvenil Mundial, integrat per 96 cantants de diferents països d'edats compreses entre desset i 24 anys, i finalitzaran amb l'Academy of Martin In the Fields. Entre les actuacions destaca la del violinista Joshua Bell.

El Festival Internacional també commemorarà la mort del gran compositor alemany Johan Sebastian Bach amb els concerts de la New London Consort, que sota la direcció de Phillip Picket interpretarà els Sis concerts de Brandemburg. D'altra banda, la Nes Chamber Orchestra oferirà les magnífiques Variacions Goldberg, compostes originàriament per a clavecí i que el director Dmitri Sitkovetsky ha arreglat amb gran art per a orquestra.

Amb motiu de la celebració dels trenta anys d'existència, l'esmentada associació també prepara la publicació d'un llibre que contindrà documents de valor considerable per a melòmans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.