nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

«Tu gran día» una oportunitat per als qui cerquen triomfar com a artistes

El programa de televisió realitzà ahir un càsting als aspirants de les Illes

El nou programa de Televisió Espanyola Tu gran día ha arribat fins a Palma en la seva recerca de nous artistes. L'espai que presenten Lolita i Juan y Medio, pretén oferir una oportunitat a tots aquells artistes que es volen iniciar en el món de l'espectacle.

L'equip encarregat de realitzar els càstings als futurs participants del programa va ser ahir horabaixa a Palma. L'hotel Palas Atenea fou el lloc on es varen congregar les futures promeses de les Illes per tal d'acostar-se una mica més a l'oportunitat de començar a donar-se a conèixer.

Diari de Balears va acostar-se fins al Palas Atenea per saber com estaven els ànims dels diferents participants. La majoria dels que es presentaren al càsting eren cantants, tot i que tambè hi havia mags, ballarines i un humorista, que comptava amb el privilegi de ser l'únic que podia improvisar la seva actuació. La resta havia de dur de casa una actuació preparada que consistia a fer una versió d'algun tema conegut d'un artista, nacional o internacional, ja consagrat.

Una part important dels que havien acudit a fer la prova ja tenien experiència en aquest tipus de coses, com Carmina, que es dedica a la cançó espanyola i que «vaig quedar finalista al Semáforo»; o Mercè, que ha presentat programes de televisió i treballa com a imitadora; o Lluís Sastre, que ha participat en altres càstings i ha treballat al cinema.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.