algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

L'Oficina d'Informació Turística atén les demandes més insospitades

En aquest temps d'estiu, es realitzen diàriament una mitjana de 500 a 600 serveis que posen en relleu l'alt desconeixement de la nostra terra i i els nostres costums

«Bon dia, com podem arribar a Marbella?... I al castell de Belvedere?». Aquestes, juntament amb moltes altres qüestions, similars en l'absurditat, són demandes habituals dels turistes que visiten l'Oficina Insular d'Informació Turística de la plaça de la Reina.

Són preguntes que han obligat les cinc persones que hi fan feina a desenvolupar un sisè sentit per sobre de la més eixerida intuïció. La directora de l'oficina, Mercè Truyols, destacà el greu desconeixement de la idiosincràsia mallorquina, de la seva geografia, dels costums i, en definitiva, de tot el que està relacionat amb l'Illa per part dels turistes que ens visiten.

Aquest aspecte fa referència tant a visitants estrangers, siguin anglesos o alemanys, com a peninsulars, d'aquests darrers principalment gent gran.

Els grans solen ser dels que més visiten aquesta oficina i les qüestions abans ressenyades són algunes de les consultes habituals que duen a terme. La intenció que amaguen és la de saber on es troba Magaluf o el castell de Bellver. A més d'aquestes dues bestieses, principalment la primera, qualsevol altra està a l'ordre del dia.

El sistema de feina de l'oficina es realitza a través de mostrador, que sempre és atès per dues persones, via telefònica i per correu. Els mesos estiuencs s'atenen una mitjana de 550 a 600 consultes, de les quals més de 300 es realitzen en persona.

Abans d'arribar a l'Illa, també és important la quantitat de turistes que es preocupen pel que ofereix d'interessant la seva destinació. Així, hi ha hagut casos de persones, com el d'un americà, que per via telefònica volgué tenir informació sobre els grumers, la seva abundància i el tipus de reacció que provocaven les seves picadures.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.