algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Com fer gelats per acompanyar les lectures

La biblioteca de Santa Margalida acollí un taller per aprendre a fer punts de llibre en forma de neules

En aquesta època estiuenca allò que més ve de gust és un bon gelat. I d'aquests n'hi ha de moltes formes i també sabors. Però altres no són comestibles. La biblioteca de Santa Margalida organitzà un taller per a nins que consistia a elaborar una curiosa casta de gelats, en forma de punts de llibre.

El taller va ser organitzar per l'Ajuntament de la vila amb motiu de les festes patronals i els participants aprengueren i gaudiren de debò amb la confecció dels punts de llibre.

Amb materials tan comuns com la cartolina i el cotó, els nins cofeccionaren uns curiosos cucurulls de gelat. La cartolina feia la funció de la neula i el cotó de diferents colors es convertia en bolles de gelat, per marcar d'una manera fresca on s'ha aturat momentàniament la lectura.

Tots els elements que s'utilitzen en l'elaboració d'aquests punts els proporcionaren els mateixos organitzadors i els nins assistents només varen estar pendents de passar-ho bé. Fou tan senzill com això i els menuts hi prestaren molta atenció i s'entregaren de valent a la tasca.

Aquestes activitats organitzades periòdicament per la biblioteca del poble, amb el suport de l'Obra Social de Sa Nostra, constitueixen una manera d'acostar els nins i joves a la biblioteca, sense que aquesta suposi per a ells una continuació de l'escola. Les encarregades de la biblioteca ho són també de coordinar les diferents activitats, que no sempre estan relacionades amb la lectura, però que sí que parteixen dels elements que es poden trobar en una biblioteca a banda dels llibres, com ara vídeos, cintes d'àudio i discs compactes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.