cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Sóller obre a tot Europa Ritmoteca.com, el primer portal de música llatina

Des de Sóller per a la resta d'Europa es presenta el primer portal d'internet dedicat a la venda exclusiva de música llatina. Malgrat que tot just acaba de néixer, Ritmoteca.com, amb els drets exclusius de milers de cançons, espera convertir-se en la destinació més gran d'entreteniment llatí.

Frederic Cederlund i Maria Astrup estan al capdavant d'aquesta iniciativa interactiva que facilita l'accés a la darrera informació sobre aquest gènere musical, a la vegada que permet escoltar tots i cadascun dels temes que se sol·licitin a través d'una computadora personal, un equip de so MP3...

La ritmoteca és un concepte innovador en la indústria de l'entreteniment i aquest en concret inclou la selecció més gran de cançons llatines, des de grups de música diversos a artistes independents de relleu.

La pàgina conté un motor de recerca avançat per localitzar cançons tant pel seu títol, artista, àlbum, marca, país, lletra o paraules clau i també enconté àmplia i diversa informació. Un xat permet així mateix intercanviar opinions sobre ella.

A Miami, on es troba la seu americana d'aquest portal, Ritmoteca.com és el venedor on-line més important, amb més de 150.000 cançons que són a l'abast dels internautes melòmans.

L'extensa selecció, de la qual el portal que s'obre des de Sóller sembla que disposarà, ha estat possible gràcies a convenis amb les discogràfiques llatines de Sud-amèrica, Espanya i Miami.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.