algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El concert de l'ex-spice Geri Halliwell a Eivissa comptà amb poc públic

Només unes 600 persones assistiren el dissabte a la nit al darrer dels concerts organitzats per la cadena musical MTV a l'antiga pedrissa de sa Pedrera, en el municipi eivissenc de Sant Antoni. A l'espectacle, va actuar l'exintegrant del grup Spice Girls, Geri Halliwell, que interpretà alguns dels temes més coneguts, i el duet català OBK, que va tancar el concert.

S'esperava que el concert despertàs un gran interès si tenim en compte la gran quantitat de fans de Halliwell. La nit anterior s'havien congregat a sa Pedrera al voltant d'11.000 joves que ballaren al ritme de la música imposada pels millors disc-jockeys d'Europa, que actuaren en els tres espais habilitats per l'organització.

Entre aquests professionals es trovaven Erick Morillo, David Morales, Pippi i Armand von Helden, que marcaren el ritme d'un espectacle que es va perllongar fins passades les 6.00 hores del dematí. La poca assistència de públic al darrer dels concerts de l'MTV contrasta amb les previsions dels organitzadors, que confiaven en l'assistència d'entorn de 24.000 persones per presenciar els dos espectacles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.