algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
16°

Los Comemierda foren els guanyadors dissabte passat del certamen organitzat per Art Jove

Els membres de Los Comemierda diuen que hi havia grups que tocaven molt bé

68780
Els components del grup Comemierda ahir horabaixa. | T. AYUGA.

El grup de Calvià Los Comemierda foren els guanyadors dissabte passat del certamen organitzat per Art Jove. El grup, integrat per Lupus, Pether, Victitor i Davidegoliat "des que la nit abans de la final partís el segon guitarra", qualificà aquest fet com una cosa inversemblant, ja que no varen canviar res del seu espectacle per agradar a la institució que els va donar el premi, i també que hi havia grups que tocaven molt bé.

El nom que tant d'estupor ha causat va ser idea de Jordi-Lupus. Després de considerar-ne altres de tan contundents com Los hijos de puta, que ja existia, es varen quedar amb aquest perquè, segons els components del grup, «plasma molt bé la trajectòria abúlica de les nostres vides».

El conjunt, al qual li hauria agradat conèixer-se en un centre de desintoxicació per a ludòpates, es coneixen «de sempre i de mai», porten entre «10 i 100 anys tocant» i han passat per multitud de grups molt més seriosos que aquest en què han anant «coincidint i descoincidint» fins que el cap pensant, Lupus, els va portar per aquest camí irreverent.

Tot i que han tocat en molts locals on s'escolta música heavy, com Fraguel Rock i Naguel, ells es troben més a gust amb la caracterització de rock «bandarra i absurd». Properament realitzaran la gira que oganitzen els membres d'Art Jove per als guanyadors del certamen i que els portarà per diferents llocs de les illes fins el novembre.

Durant aquesta gira es podran sentir els temes que varen tocar a la final, Acné i Amor fraternal, els que interpretaren a la semifinal, Rocky campeón i El payasito Charly, i altres de la seva àmplia discografia «casolana», integrada per les maquetes Come mierda por un tubo, de 1992; Decadencia, del 93; Stroncho di merda, del 95, i de la que sortirà el mes vinent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.