algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

«www.culturabalears.net», la clau per controlar tota l'oferta des de casa

La Conselleria engega una nova web per difondre els equipaments

85720
La plana ens fa més accessible l'oferta cultural.

La Conselleria de Cultura del Govern balear acaba de posar en funcionament a la xarxa internet una nova plataforma des de la qual, just amb el moviment d'un dit i sense sortir de casa, tots els ciutadans es podran connectar amb els equipaments culturals de l'Illa, accedir a la seva oferta i seguir de prop les possibles activitats que cadascun posa a disposició del públic. La clau d'accés és tan simple com aquesta adreça electrònica: «www.culturabalears.net». Amb ella s'obre la porta a una sala on els enllaços organitzen les matèries per sectors.

En portada, la presentació informa de la seva vocació de difondre els atributs que fan de les Illes quelcom més que una destinació turística: «parlam d'un país d'uns 900.000 habitants, amb una llengua, la catalana, i una cultura, que té la ferma voluntat de donar-se a conèixer no tan sols pel seu sol i les seves magnífiques platges, sinó també per la seva important producció cultural en tots els àmbits...».

Segons informà el director general de Cultura del Govern balear, Pere Muñoz, aquesta plana impulsada des del Consorci pel Foment de l'Ús de la Llengua Catalana i el programa de Projecció Exterior de la Cultura de les Illes Balears s'ha engegat amb la intenció de donar major difusió a les iniciatives que es duen a terme a les Illes, sovint dificultades de la merescuda promoció a causa de la seva condició d'insulars.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.