muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Música, dansa i imatge es lligaren per fer lluir una gran «Infusió de poesia»

Sa Nostra acollí un recital poètic de composicions d'autors mallorquins

Hi ha poques ocasions per poder gaudir de la poesia en públic, i més si aquesta se centra en les composicions d'autors mallorquins.

Ahir, el jardí del Centre de Cultura Sa Nostra volgué que aquest fet manifest a l'Illa quedàs una mica oblidat amb una vetlada en la qual noms com ara el de Blai Bonet, Damià Huguet o Guillem d'Efak, als quals s'afegiren els de Jaume Santandreu, Pere Joan, Antoni Xumet i Biel Mesquida, adquiriren tot el seu protagonisme en una aconseguida Infusió de poesia.

La iniciativa del recital, que es destacà com una de les primeres activitats del programa Estiu a la Fresca, partí d'un grup d'estudiants universitaris.

Malgrat que la seva opció acadèmica no està massa lligada al món poètic, Caterina Amengual, Sebastià Sansó, Elisenda Montserrat, Magdalena Garzón i Xavier Pallàs comparteixen la seva afició per aquest gènere.

Mai no havien actuat junts, però les seves inquietuds artístiques i interès especial per treure endavant aquest espectacle va fer que tots els detalls sortissin brodats.

Per «vestir» la poesia sobre l'escenari, la dansa contemporània, la música i la projecció d'imatges a través de diapositives varen ser els mitjans escollits en un espectacle que, sense llevar protagonisme al recital, quedà del tot lluït.

La música, tota ella composta pels intèrprets; les imatges, moltes d'elles d'evocació de paratges inèdits i escollides d'acord amb la composició que acompanyaven, i els moviments de la dansa, també amb una coreografia per acompanyar, feren que gairebé l'hora de durada de l'espectacle transcorregués molt aviat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.