nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Joan Bibiloni és l'autor de la banda sonora de la pel·lícula espanyola «KM.0»

«És una música actual i de comèdia, amb molta polissonada i també amb tendresa», afirma el músic mallorquí

Una música de comèdia, amb polissonada, tendresa i molt actual són els ingredients plasmats pel cantant i compositor mallorquí Joan Bibiloni a la banda sonora de la pel·lícula de Juan Luis Iborra i Yolanda García Serrano KM.0.

La banda sonora d'aquesta cinta, estrenada divendres a la Sala Augusta, és la primera que ha creat el reconegut músic gràcies a un encàrrec directe de la productora Universal Pictures.

Bibiloni, a qui es pot sentir cantar en castellà en el tema d'entrada Déjate llevar, originàriament escrit per ser interpretat per Raimundo Amador, destacà estar satisfet amb el resultat final dels temes.

Alguns dels que s'hi inclouen són Didi Dada, Room 200, aquest cantat per Concha Buika, Tatiana Rich i un etcètera fins a deu títols més... que es distribueixen al llarg de tota la pel·lícula, que té el fil conductor d'un tema musical general. La cançó de sortida, que dóna nom al llargmetratge, KM.0, és creació d'Ismael Serrano.

El cantautor treballà en l'elaboració de la banda sonora entre els mesos de desembre de l'any passat i el gener d'enguany sobre un premuntatge de la pel·lícula. D'aquesta manera, Bibiloni elaborà la música amb uns bons referents de les imatges i del moment que havia d'acompanyar amb les seves composicions.

Com a exemple, la composició interpretada per Concha Buika va adreçada al moment en què la protagonista de la cinta, Concha Velasco, es troba a una habitació d'hotel i reclama els serveis d'un home de companyia. La música en aquest cas concret va adquirint un to burlesc i de polissonada.

Amb tota la música d'aquest llargmetratge Universal Pictures ha editat un disc compacte.
La pel·lícula, com se sap està protagonitzada per Concha Velasco i Jesús Cabrero, i compta en el seu repartiment amb noms de la gran pantalla reconeguts com ara Silke o Tristán Ulloa acompanyats per Víctor Ullate Jr., Alberto San Juan, entre molts altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.