algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

Escriptors i lectors tenen al passeig des Born el seu punt de trobada

A les 20.00 hores Ramón J. Sénder presentarà «Viaje a la aldea del crimen» a la Sala d'Actes

La setmana de la Fira del Llibre continua atapeïda d'actes que fan del Born el punt de trobada per a molts ciutadans i amants dels llibres. Al llarg del dia d'ahir, foren diversos els autors que presentaren els seus darrers treballs literaris, d'igual manera que ho faran molts d'altres en el transcurs del diumenge. L'escriptor Carles Marín presentà ahir al migdia De luxe i a l'horabaixa fou el torn de l'Antologia de relatos de retrete, d'Ernesto Mauri, a càrrec de Roman Piña.

En l'estand Jaume Monsó, Maria de la Pau Janer presentava i signava Lola una de les seves obres més exitoses. Emilio Arnao presentà per la seva banda, El libro negro. Avui el programa no és menys atrafegat. Durant el matí, Miquel López Cespí presentà Revolta.

Una de les altres activitats que enguany centren la Fira són les lectures poètiques com la que tindrà lloc avui a les 19.00 hores a la Sala d'Actes. La lectura va a càrrec d'Antònia Arbona, López Crespí i Àlex Volney. A les 20.00 Ramón J. Sénder i Miquel Àngel Lleuger presentaran Viaje a la aldea del crimen i Memòria del jardí respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.