algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Tots al volant amb molt de seny i sense pressa

Més de 500 infants inauguraren a Marratxí un circuit infantil per aprendre els senyals de trànsit

78852
Alguns partiren disposats a pitjar l'accelerador fins a baix. | PERE BOTA.

Més de mig miler d'infants de les escoletes i col·legis de Primària de Marratxí inauguraren ahir matí el nou parc infantil de trànsit ubicat vora les instal·lacions de la Policia Local.

Un darrere l'altre, ja sigui en cotxe o bicicleta, es posaren al volant i, encara que es tractava de posar en pràctica les ensenyances teòriques rebudes en un seminari, la festa i la bulla d'un dia diferent els féu incomplir gairebé tots els senyals del circuit.

Ni estops, ni passos per a vianants ni senyals d'orientació significaren res per ells, davant la possibilitat de mostrar la seva destresa i habilitat per agafar els revolts i pitjar fins a baix l'accelerador.

Mateu Cloquell, el policia local que ha duit a terme la iniciativa en l'habilitació d'aquest parc, hagué de reconèixer, impassible, que les seves ensenyances teòriques no havien tengut massa bon resultat, almanco en el dia d'ahir.

Així i tot, destacà la seva intenció de seguir endavant en la formació dels infants sonre l'educació vial. Fa deu anys Clotell s'engrescà en l'experiència de donar a conèixer l'educació vial als col·legis, de fa quatre anys es fan experiències pràctiques com la celebrada ahir una vegada a l'any, i ara amb el nou parc les pot incrementar.

Cal esmentar que amb el propòsit d'ensenyar-los els senyals i normes bàsiques de circulació, Cloquell també ha confeccionat diferents manuals adaptats per a les diferents edats fins a Educació Secundària. En l'obertura d'aquest parc infantil de trànsit hi foren presents, entre d'altres autoritats i curiosos, el directopr provincial de Trànsit, Javier Corominas, i el director general d'Interior, Antoni Torres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.