algo de nubes
  • Màx: 19.3°
  • Mín: 13.26°
19°

El GEM sortí a la captura de les millors instantànies entre Valldemossa i Raixa

Mig centenar de persones aficionades a la fotografia sortiren ahir a primera hora del matí de la plaça dels instituts de Palma a la captura de les millors instantànies d'alguns dels més bells paratges de l'Illa. En una iniciativa promoguda pel Grup Excursionista de Mallorca que ja compleix l'onzena edició, la Marató Fotogràfica de Muntanya, més d'un dels participants, aficionats a l'excursionisme, ja coneixia amb profunditat i de primera mà alguns dels indrets que es visitaren.

Aquesta consisití en un recorregut d'aproximadament uns sis quilòmetres entre s'Estret de Valldemossa i la possessió de Raixa. A la partida, a tots els participants se'ls va fer entrega d'un rodet de dotze fotografies perquè tots jugassin amb les mateixes possibilitats.

Per tal de tenir uns mateixos temes, l'organització en va establir uns quants. Les dues primeres imatges havien de saber captar els sentiments que poden originar alguns colors i formes de la naturalesa. La tercera feia referència a algun element que fos capaç d'extreure una rialla, mentre que la quarta i la cinquena feien referència, respectivament, a un motiu qualsevol que es pogués trobar per la vall del Pastoritx i en un paratge qualsevol del recorregut.

La següent prova calibrà les habilitats dels participants. S'havia de captar una imatge refrescant del torrent que passa entre Raixa i Pastoritx, actualment sense aigua. Finalment, per donar llibertat als excursionistes fotògrafs, se'ls deixà la darrera de les imatges per retratar allò que desitjassin. La jornada, que començà quasi a les 09.00 del matí, es perllongà fins passades les cinc de l'horabaixa en un dia en què la calor es va fer palesa en molts de moments.

Les imatges de la marató seran exposades en propers dies al local del GEM, i el lliurament de premis es realitzarà el vespre del proper dia nou de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.