muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

El duet Perényi-Rohmann posa el colofó al Festival de música clàssica

Els hongaresos oferiran avui a l'Auditòrium un repertori variat i clàssic

El duet hongarès Perényi-Rohmann posa el colofó avui vespre a l'Auditòrium de Palma a la cinquena edició del Festival de música clàssica d'hivern.

El violoncel·lista Miklós Perényi, alumne predilecte de Pau Casals, i alhora professor de la prestigiosa Acadèmia Franz Liszt de Budapest és la primera vegada que actua a l'Illa, i per a l'ocasió comptarà amb el pianista Imre Rohman per interpretar un repertori molt variat en el qual es combinen obres de Bartók, Falla, Schumann, Brahms i Chopin.

D'entre el repertori que oferiran avui vespre ambdós artistes, posaren en relleu el Gran duo concertant per a piano i violoncel sobre el tema de Robert le Diable de Frederic Chopin ja que és una de les peces de joventut menys conegudes del compositor.

El programa s'encetarà amb l'Adagio i Allegro Op. 70 de Schumann, al qual seguirà la Sonata en Fa M. per a violoncel i piano Op.99 de Brahms. La música espanyola estarà representada en el concert per Manuel de Falla amb la seva Suite popular española, que entre d'altres inclou Nana i Asturiana. Falla donarà pas a Chopin.

El punt i final a la vetlada musical el posaran els sons i colors de la música folklòrica i tradicional d'Hongria amb la peça original de Béla Bartók Rapsòdia núm. 1 per a violoncel i piano.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.