algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Engegant motors per a la gran festa

Les corregudes de ponis de Son Ferriol gaudiren d'una gran participació

Un gran ambient d'animació envoltà ahir des de primera hora del matí el cinquè dia d'activitats programades dins la VIII Fira Agrícola i Ramadera de Son Ferriol, en què també s'inclou la III Fira d'Animals de Caça. Els que s'ho varen passar d'allò més bé foren els més petits, que participaren en les corregudes de ponis que varen tenir lloc a les 16.30 hores a s'Hort de sa Cabana, en un dia en què el temps assolellat va acompanyar una esplèndida jornada.

Els estands comercials del recinte firal s'obriren a les 16.30 hores, per la qual cosa el públic va poder gaudir d'una passejada al llarg de la qual es mostraren una extensa i variada gamma de productes agrícoles.

Pero de bon dematí ja començava la festa. A les set s'instal·là a la plaça de Son Ferriol l'habitual mercat tradicional, mentre que una hora més tard es va deixar lloc a l'Hort de sa Cabana per a un campionat de cans de mostra en què s'atorgà un diploma d'iniciació i d'aptituds naturals.

Durant el decurs del dia l'ambient esportiu va envair la Fira amb diferents activitats en què es disputaren diversos partits de tennis i de futbol.

El Col·legi Públic de Son Ferriol acollí fins a les 23 hores una exposició d'obres de pintors locals com Julià Huguet, Zanoguera o Amengual, que avui es podrà visitar de 9 a 14 i de 16 a 20 hores. Un seguit de tallers de restauració de mobles, pintura, brodats, cuina o fotografia, entre d'altres, feren les delícies dels assistents que varen acudir al Centre Cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.