algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Douglas-Zeta Jones: ja són aquí

L'actor signarà avui un conveni amb el Consell i demà inaugurarà Costa Nord

La famosa parella formada per Michael Douglas i Catherine Zeta Jones va arribar ahir a la tarda en un vol privat a l'aeroport de Son Sant Joan. Els actors anaven acompanyats d'un nodrit grup de persones, entre les quals hi havia el pare i la mare de Catherine. Aquest és el primer cop que els progenitors de l'actriu gal·lesa vénen a Mallorca. Molt s'ha especulat sobre el tema, però de moment ningú de l'entorn dels artistes no n'ha confirmat el motiu.

En l'arribada a Palma signaren autògrafs al personal de la zona de vols privats i als mossos d'equipatge. Però això fou tot, ja que quan foren requerits per la premsa es varen limitar a saludar i partir ràpidament cap als nombrosos vehicles que els estaven esperant. Entre els acompanyants i els artistes portaven un gran nombre de maletes. El més curios era un d'ells que portava en la mà una ampolla de cava.

Però el viatge de Michael Douglas també és per negocis. Douglas ve a l'Illa com a president de l'Associació per la defensa de l'illa de Mallorca per signar un protocol d'intencions amb el Consell de Mallorca, i així col·laborar en la protecció del patrimoni natural. Així mateix, Douglas també ha vengut a l'Illa per inagurar a Valldemossa el Centre Costa Nord. Aquestes instal·lacions pretenen ser un lloc dinamitzador per transmetre al visitant la fascinació que la serra de Traumuntana ha exercit sobre molts artistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.