cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

La interpretació enfront de les diverses actituds de la vida social per tres clowns

La companyia Teatre de Guerrilla presenta avui a Palma l'obra «Som i serem»

«Som i serem un aiguabarreig d'enteses i confusions. L'ansat on s'esbatussen falòrnies i evidències i s'hi aboquen petites veritats i grans mentides», així presenta la companyia catalana Teatre de Guerrilla l'estrena a Palma del seu darrer espectacle, que tindrà lloc avui a les 22 hores al Teatre del Mar.

Som i serem arriba com la darrera representació de la temporada d'hivern dins el circuit del Projecte Alcover. Un espectacle en què la font d'inspiració és l'ésser humà i les seves actituds fonamentades en la figura del clown.

Quim Masferrer, Carles Xuriguera i Rafel Faixedas treballen, des que la companyia fou fundada a l'any 98, obres de creació pròpia amb un format que els actors descriuen com un teatre antropològic d'humor corrosiu.

«El nostre objectiu és utilitzar l'escenari com a mitjà de comunicació sota la consciència de grup i amb l'instrument antropològic i l'humor corrosiu, és a dir, les actituds de l'ésser humà explicades a l'espectador d'una manera directa», va assenyalar ahir Quim Masferrer.

Des de la creació de l'agrupació, els integrants han complit la proposta de representar una funció per any al voltant d'una mateixa linea interpretativa. Som i serem continua amb la temàtica d'inspiració de l'individu de Teatre total, (primera creació de la companyia en què s'exposava la crítica a la tradició folklòrica), amb la diferència que la interpretació d'avui té un caire més humà per l'aparició de personatges socials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.