algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Breus

• Brad Pitt

Presenta els Òscar L'actor nord-americà Brad Pitt serà l'encarregat de presentar la gala dels Òscar el pròxim 26 de març a Los Angeles. Brad Pitt fou nominat com a millor actor secundari fa quatre anys pel seu paper a la pel·lícula Doce Monos. Però a l'edició d'enguany dels premis de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències del Cinema la feina amb més nominacions és American Beauty, una comèdia dramàtica protagonitzada per Kevin Spacey i Annette Bening. Per darrere es troben El Dilema i El sexto sentido. EUROPA PRESS.

• Ricky Martin

Premi Imatge Al cantant de Puerto Rico Ricky Martin se li ha concedit el premi Imatge, que es dóna als representants més destacats de la cultura hispànica als Estats Units. Juntament amb l'artista també han estat guardonats el director de fotografia Reynaldo Villalobos i el guionista Steven de Souza. AGÈNCIES.

• Montserrat Caballé

Ingressada La cantant d'òpera Montserrat Caballé es troba ingressada a la Clínica Teknon de Barcelona, segons confirmaren fonts hospitalàries. Caballé es troba a l'hospital a causa d'un problema bronquial i víric. Fonts pròximes a la cantant varen afirmar que amb tota probabilitat Caballé seria donada d'alta en els pròxims dies, ja que evoluciona favorablement de la seva afecció. EP.

• Maribel Verdú

Somnis de triomf L'actriu espanyola Maribel Verdú, que està participant a Mèxic en el rodatge de la pel·lícula Y tu mamá también, admeté que el seu somni és aconseguir el triomf en el cinema nord-americà. L'actriu va dir també que li era igual si era més o manco coneguda, però el que realment volia era treballar a Hollywood. AGÈNCIES.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.