algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

Forta disputa en els enterraments de la sardina pels carrers de Campos

Xiulets i crits entre la que fou organitzada per la Sala i els que no foren convidats

La localitat de Campos va viure un intens enfrontament de sardines. Per una banda se celebrava l'enterrament de la sardina patrocinat per l'Ajuntament i per l'altra l'enterrament que fa un parell d'anys organitzen un grup de joves de la penya del Reial Madrid del poble i que estan molt empipats amb la Sala perquè no els convidaren. El moment culminant fou quan els dos peixos de cartó es trobaren al carrer Major, just davant l'església. La sardina oficial amb el batle i regidors passava i la de la Penya del Reial Madrid es va haver de retirar. En aquest moment esdevingueren xiulets i crits entre els dos bàndols. El batle, Andreu Prohens (PP), i la regidora de Cultura, Magdalena Rigo (PP) que anava tota vestida de negre, es limitaren a saludar els sardiners contraris.

La comitiva de la sardina oficial era molt més nombrosa, però la dels joves empipats amb l'Ajuntament era la més renouera.
La història començà a les 20.30 hores quan la sardina oficial, de gran envergadura, sortí de l'auditòrium acompanyada per tambors, un capellà i dos guàrdies civils muntats a cavall. Darrere tot això un gran nombre de gent tota vestida de negre en senyal de dol.

Els joves de la Penya del Reial Madrid, encapçalats per Rafel Chaparro, s'empiparem molt quan es varen adonar que des de l'Ajuntament organitzaven un acte que ells l'any anterior havien fet. L'empipament fou perquè des de la Sala ni tan sols els convidaren a participar com a introductors de l'acte dins el poble.

Però la regidora de Cultura, Magdalena Rigo, manifestà que no en tenia ni idea que altra gent ja hagués organitzat aquest acte al poble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.