algo de nubes
  • Màx: 13.9°
  • Mín: 7.77°
14°

Breus

• EXPOSICIONS

Retrats literaris de Blas Parra L'escriptor i pintor valencià Blas Parra ha reunit les seves dues facetes arítisques en els seus relats literaris, en els quals ofereix "en una mostra que s'inaugurà ahir en la galeria Dionís Bennàssar de Madrid", la seva mirada sobre els intel·lectuals que més l'han marcat, des de Joyce a Pessoa. Amb els seus Retratos literarios, Parra recupera una pràctica que es va fer habitual en el primer terç del segle XX, transformant en uns quadres que tendeixen a l'expressionisme figuratiu, els homenatges personals a escriptors i intel·lectuals. Partint de retrats previs, fotografies i velles i noves lectures, l'artista valencià reflecteix sobre distints materials, la seva visió de pesonatges com Freud, Oscar Wilde, Baudelaire, Allan Poe, Pío Baroja o Pérez Galdós.EFE.

L'impressionisme de Monet, a Itàlia La major exposició feta a Itàlia d'obres del pintor impressionista francès Claude Monet obrirà avui les seves portes al públic sota el títol El maestro de la luz, en la qual mostrarà la importància d'aquest recurs en el seu estil. Segons l'organitzador de la mostra, «per celebrar el Jubileu hem triat Monet perquè és considerat en el món de la pintura com el geni de la llum, que al mateix temps és un element diví i simbòlic per al cristianisme». La mostra, que romandrà oberta fins al 25 de maig en el complex vitorià veí al Capitoli, seu de l'Ajuntament de Roma, segueix un criteri temàtic per facilitar la visita.EFE.

• LITERATURA

La via de l'harmonia de Colinas Amb el volum Nuevo tratado de armonia, Antoni Colinas ofereix des de les seves novelles línies de Poemas de la tierra y la sangre, un exemple de rigorós treball literari, basat en una depurada tècnica formal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.