cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Moyà i Patricia Conde passegen el seu amor efusiu pels carrers de Madrid

La notícia que més interessa als mallorquins aquestes dies la porta Semana, que en portada du la notícia que el nostre tennista de fama mundial, Carles Moyà, està enamorat de la guapíssima presentadora d'El Informal, Patricia Conde. Aquesta publicació, en pàgines interiors mostra com aquests dos personatges es besen per la capital d'Espanya.

El tema principal de les portades de les revistes del «cuore» es troben dividides entre dos temes: per una banda la sortida de l'hospital del príncep Rainier i per altra banda el bon pare que està fet Iñaki Urdangarín. 'Hola!es dacanta per l'espectacularitat del vestuari que va lluir Inés Sastre per fer de mestressa de cerimònies al Festival de San Remo. Els seus escots han estat motiu de polèmica entre la bella model i part de la seva família. A més a més, com és costum a la revista, surt notícia sobre les monarquies europees. Aquest cop és Rainier que, amb la seva filla Estefania surt en públic per primera vegada en setmanes.

A la revista Lecturas la cosa va de pares i fills. Primer toca a la reialesa: Urdangarín passejant el seu fill i la princesa Elena, que vol tornar a ser mare. Amb ells el futbolista Raul mostra el seu fill Jorge i el motociclista Jordi Tarrés presenta el seu petit Jordi.

D'altra banda Diez Minutos mostra l'abatiment del pare de Mar Flores després de la mort de la seva dona. Tambè es destaca com la princesa Cristina se'n va de regates mentre el seu marit cuida el petit Joan.

Semana anuncia que El Cordobés prepara el seu retorn a les places amb els seus dos fills. Aquest torero mostra en el reportatge un estat de forma impressionant als seus seixanta-quatre anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.