algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

La XVI Fira del Fang comença demà amb una edició dedicada al món de les teuleres

La mostra argilera es clourà la nit de dia 12 amb la ja tradicional trencadissa

99380
Els visitants podran gaudir, en aquesta edició, de l'exposició «La teulera».
GAM. Palma.
La XVI Fira del Fang de Marratxí obrirà les seves portes demà, dia 3 de març, a les 19 hores al recinte de Ses Tres Germanes, en una edició dedicada al món de les teuleres com a tema central.

Entre les primeres activitats es troben la inauguració de l'exposició La teulera a les 19.30 hores, amb la col·laboració del Museu de Mallorca, la presentació del cartell didàctic La Teulera, a càrrec d'Andreu Isern, a les 19.45 hores, i la conferència i col·loqui El Museu del Càntir i la Fira de Terrissa d'Argentona: una proposta de difusió i protecció de la ceràmica popular, a càrrec d'Oriol Calvo, director del Museu de Càntir d'Argentona, a les 20.15 hores. La Fira romandrà oberta fins al diumenge dia 12 de març, amb el següent horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 15 a 20 hores, i els dissabtes i diumenges de 10 a 21 hores.

Durant els dies que duri la Fira, hi haurà demostracions de les activitats dels ollers, els dissabtes i diumenges de 10 a 21 hores, activitats dels ollers, els dissabtes i diumenges de 10 a 21 hores, i els dies feiners de 15 a 20 hores. Altres activitats que es duran a terme són l'actuacio del grup escènic folklòric Alfabeguera el diumenge 5 de març a les 12 hores, el taller de torn i teules pintades a les 17.30 hores de dimecres 8 de març, a càrrec de l'Escola Municipal de Ceràmica, la demostració de fabricació de teules artesanes per Miquel Català divendres 10 de març a les 18 hores, o el concert de la Banda Municipal de Música de Marratxí el 12 de març a les 18.30 hores.

Dissabte dia 11 de març a les 18.30 hores es lliuraran els premis Benet Mas als millors estands de la Fira i del VI Concurs de Ceràmica, i el diumenge 12 de març a les 21 hores es clourà la Fira amb la tradicional Trencadissa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.