Els productes de Noruega, tot un mar de sabor a l'abast dels mallorquins
L'escola d'hostaleria de la UIB acull unes jornades per a la promoció nòrdica
El sabor de Noruega estarà a partir d'ara més que mai a l'abast dels mallorquins. Un deliciós salmó o un bacallà, els productes nòrdics més típics i molts altres, són a una passa de fer-se un bon lloc en el nostre mercat. Això gràcies a unes jornades organitzades pel Consell de productes de Noruega destinades a restauradors i empresaris que tenen lloc avui a l'escola d'hostaleria de la Universitat de les Illes Balears. La finalitat és apropar les característiques i peculiaritats de les cultures culinàries i gastronòmiques d'Espanya i Europa.
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Una vintena de pobles de Mallorca preparen marxes nocturnes simultànies pel proper 31 de juliol
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.