nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

«La amenaza fantasma» plana per Palma

Avui vespre arriba l'estrena més esperada de l'any, envoltada de gran expectació

L'estrena cinematogràfica de l'any arriba avui a les pantalles mallorquines envoltada de màxima expectació. L'episodi número u, Star Wars. La amenaza fantasma, bat rècords de taquilla allà on s'estrena i a la nostra Illa no n'és una excepció. Dels sis cimenes de Palma que la presenten avui vespre, només el Chaplin ha organitzat la venda anticipada d'entrades, i ahir ja se n'havien venudes més de 700.

A la resta del territori estatal, la quarta entrega de la famosa nissaga galàctica també ha arribat amb ganes de satisfer tota la seva legió de seguidors. Aquests ja han acudit a les taquilles a comprar més de 35.000 entrades, per tornar a veure Obi-Wan Kenobi, el mestre Ioda i fins i tot el més dolent, Darth Vader. Amb aquest treball, el director del film, George Lucas, ha volgut recuperar la trilogia formada per La guerra de les Galàxies, L'imperi contraataca i El retorn del Jedi, per atorgar-li un principi que doni sentit a la ja coneguda trilogia.

Així,La amenaza fantasma surt a escena com una nova història de fades impregnada d'elements de la cultura popular americana, com ara les pel·lícules de l'Oest, però sense deixar de banda les obres de capa i espasa o les epopeies japoneses dels guerrers samurais. George Lucas centra l'espectador en l'origen de la història, quan Darth Vader no era més que un nin que compta nou anys anomenat Anakin Skywalker i Obi-Wan Kenobi és un jove i decidit cavaller Jedi.

Al voltant d'ell, es reflecteix la crisi que enfronta la gran i cobdiciosa Federació de Comerç amb el pacífic planeta de Naboo, amb el qual han interromput tota relació mercantil per resoldre l'assumpte amb una disputa militar. Liam Neeson com el mestre Jedi Quin-Gon Jinn, i Ewan McGregor com el Jedi aprenent descobreixen que la Federació es disposa a desplegar les seves forces en una guerra oberta al petit planeta i, si no és que tenen èxit amb la seva tasca, el futur de Naboo es presenta ple d'ombres i conflictes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.