nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Hillary bufetejà Clinton quan aquest li confessà la veritat de l'afer Lewinsky

Així ho revela el nou llibre de Christopher Andersen, que fou extractat pel «Post»

La primera dama dels Estats Units d'Amèrica, Hillary Clinton, va pegar una gran bufetada al seu marit, Bill Clinton, quan el president li va confessar que havia tingut una relació íntima amb Monica Lewinsky, segons un nou llibre. La bufetada va ser tan forta que la marca vermella era clarament visible al rostre del president nord-americà quan aquest abandonà el dormitori de Hillary, afirma Christopher Andersen, autor del llibre Bill and Hillary: The Marriage (Bill i Hillary: El Matrimoni) de propera aparició als Estats Units.

L'escena va ocórrer el 13 d'agost de l'any passat quan Clinton sabia que tota la relació es confirmaria quan es coneguessin les proves de DNA que corrobarien com a seu el semen trobat en el famós vestit blau de Lewinsky. Va ser llavors quan es dirigí al dormitori de Hillary, a qui va trobar asseguda al costat del llit, i després d'agenollar-se i començar a plorar, va demanar-li que el perdonàs. Hillary es va posar dreta, li va amollar una bufetada i, enfurida, cridà: «Ets un estúpid, estúpid, estúpid bastard», assegura Andersen al llibre, els fragments principals del qual varen ser avançats ahir per l'edició dominical de The New York Post.

No contenta amb això, la primera dama afegí: «Per Déu, Bill. Com ho has pogut arriscar tot per això?». Clinton li va contestar, també en to fort, que no l'havia enganada i que si havia d'anar davant d'un gran jurat defensaria que no havia comès adulteri perquè no s'«havia allitat» amb Monica, la versió oficial que ha mantingut sempre.

«No t'he enganat sobre això. Et vaig dir que no havia tingut sexe amb aquella dona i no el vaig tenir», va remarcar el president. Andersen ressalta que malgrat tot això, als pocs dies, Hillary va decidir defensar el seu marit i participà en la definició de l'estratègia política, tant en privat, a la Casa Blanca, com públicament, davant dels mitjans de comunicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.