nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

Una dona demanda l'espòs per filmar-la amb Randy Andy

Melissa Lincoln, que va demandar el seu espòs per haver enviat a filmar el seu sopar privat a Hawai amb el príncep Andreu d'Anglaterra i vendre la cinta a diaris sensacionalistes britànics, diu que ella va menjar amb el príncep però que mai no va estar tota sola amb ell.

En documents judicials presentats davant la cort suprema del comtat d'Orange, Lincoln va dir que el príncep va estar acompanyat de cinc escortes durant el sopar amb llum d'espelmes efectuat el mes de juny passat.

Lincoln, de 40 anys, demandà el seu espòs, J.D. Lincoln, del qual està separada, per difamació, invasió de privacitat, de causar-li intencionadament angústia emocional, d'assaltament i de frau. La demandant intenta obtenir una indemnització no especificada. La versió de J.D. Lincoln encara no se sap perquè és il·localitzable.

Lincoln al·lega que sospita que el seu marit va emprar un detectiu privat perquè la perseguís per Hawai. Sempre segons la demandant, a Hawai, el detectiu es va amagar entre les mates i va filmar en vídeo quan ella sopava amb el Windsor.

Així mateix, va dir que les cintes varen ser venudes a The Sun, News of the world i The Mail, entre d'altres publicacions. Diaris sensacionalistes britànics, que apodaren el príncep Randy Andy per les seves aventures amoroses abans de casar-se amb Sarah Fergurson i posteriorment divorciar-se'n, publicaren fotos de la rossa nord-americana amb un vestit de nit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.