algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Un petit i fresc viatge pel país dels contes

Centenars de nins gaudiren de la festa infantil que s'organitzà ahir al matí al parc de la Mar

67346
S'havien d'agafar caramels de dins l'aigua amb la boca. | C. VIEIRA.

Els petits aventurers varen desembarcar ahir al parc de la Mar. Hi havia «herois» de tota casta i de tots els països. Tarzans, Robin Hoods, pirates, Vickies el Víquing, Pocahontas. Per merèixer el títol, només havien d'apuntar-se en els tallers que s'organitzaren ahir en la festa infantil desenvolupada al matí al parc de la Mar. Calçons curts, banyadors, camiseta i sandàlies de goma eren les vestimentes dels aventurers. Alguns hagueren de passar proves amb aigua i estaven d'allò més contents. «Quina calor, aigua, aigua!», deien alguns. Els més agosarats pujaren a les canoes del llac del parc de la Mar. Això sí, ben equipats per si de cas.

Enguany, la festa infantil estava dedicada a contes dels països del món. Era una bona oportunitat per conèixer els costums d'altres indrets i no hi ha una manera més divertida que jugant. Cada un dels casals de districte instal·lats al parc de la Mar estava dedicat a un país. El casal d'infants i joves del sector de la ciutat antiga va optar pels contes australians. Els materials emprats: tisores i pintures. Els nins havien de dibuixar els animals australians que coneixien i després, caminar amb els peus fermats com cangurs i tornar com boomerangs.

Uns altres tenien la tasca de guarir el rei, que estava malalt, i per això havien de passar per una correguda de cintes, agafar-les i fer-ne una Flor romanial, ja que aquesta és la que guarirà el rei, tal com narra la rondalla mallorquina. Era el taller del casal del sector litoral Llevant II.

També hi havia intrèpids Tarzans que havien de passar per un «salvatge» recorregut. En parelles, havien de traslladar una pilota amb la panxa. O els Vickie Víquings havien de pescar peixos (de plàstic) de dins una piscineta, amb els ulls tapats havien de donar una cullerada de iogurt al seu company "n'hi havia pertot" o convertir-se en foners.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.