algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

A l'estiu els famosos es casen més que mai

També hi ha nouvinguts i esperes

L'estiu és sempre una època en què són molts els que decideixen posar fi al seu celibat i aquestes darreres setmanes les revistes del cor en són un bon testimoni. Hi ha una gran febre de casaments entre els famosos. Altres són ho estan a punt de ser mares, per primera o per tercera o quarta vegada. Les que ja ho són mostren orgullosos els seus menuts. També l'estiu convida als idil·lis. Sense dubte aquesta és una setmana plena d'assumptes del cor.

Així avui serà la gran boda d' Alexia de Grecia i Carlos Morales que varen fer un acomiadament de fadrins en el palau Bridge Waterhouse de Buckingham on assitiren una gran representació de les cases reials europees, un preludi del que serà avui al matí. La parella es va mostrar radiant i contenta davant l'imminent casament.

També s'han casat Raúl González i Mamen, Loreto Valverde i Roberto i l'spice Victoria i el futbolista David Beckham. Però n'hi ha més. El periodista Jesus Hermida ha contret matrimoni amb la realitzadora de televisió Begoña Fernández. Diez Minutos explica que celebraren la boda a la seva casa de la serra madrilenya en una cerimònia civil i familiar.

Hola treu una entrevista amb Isabel Preysler després del retorn de Los Angeles on viatjà després de l'accident de la seva filla Chabeli. «Va ser una sort trobar Julio a casa i que pogués sortir immediatament en avió privat amb els pares de James i arribar unes hores abans que jo. Per Chabeli era molt important tenir a prop els seus pares com abans», afirmà. Així mateix, Hola treu en exclusiva les declaracions des de la seva casa de Londres de Constantí de Grècia que parla sobre la boda de la seva filla Alexia.

Semana mostra un dels altres nous idil·lis, les fotos de Nieves Herrero amb el seu nou amor Guillermo Romero subdirector del programa de ràdio que ella mateixa dirigeix i presenta a Ràdio nacional. Però es negà a comentar res de la seva vida privada.

Unes fotografies que no es poden deixar de veure són les que publica Lecturas amb Michael Jackson, completament cobert.
Tornen a ser notícia Michael Douglas i Catherine Zeta Jones que no amaguen que s'estimen. Fou a Edimburg a la presentació de la pel·lícula protagonitzada per ella La trampa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.