nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:
17°

El Teatre de la Sargantana torna a desembarcar a la Fira de Tàrrega

El grup, que ja l'any passat fou l'únic representant balear, presentarà «La faula»

La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, Lleida, repeteix enguany representants de Balears. I és que en aquesta denovena edició, que tindrà lloc del deu al dotze de setembre, La Sargantana tornarà a ser l'única representant del teatre que és fa a les Illes. A banda d'El viatge de n'Andreu Santandreu a la recerca del perfum que fa tornar guapo, que ja representaren l'any passat per primera vegada en castellà, Teatre de la Sargantana representaran també enguany La faula!, el seu darrer muntatge. Aquesta obra que fa una lectura especial i ben personal de La faula de Guillem de Torroella, la història de l'home del Port de Sóller que va a una illa màgica del rei Artús.

Així doncs, un any després, Marta Miralles, Xim Vidal i Salvador Oliva, Teatre de la Sargantana, tornaran a Tàrrega per mostrar la seva feina en un dels festivals més prestigiosos de Catalunya. Enguany la Fira tindrà una vintena d'espais d'actuació i un centenar de companyies, la qual cosa suposarà més de dues-centes representacions d'espectacles de sala i de carrer. Tàrrega fa una aposta pel teatre internacional contemporani (Cirque Eloiza del Canadà o la Cooperativa Arca d'Itàlia) i per la dansa contemporània) Iliacán, Damián Muñoz, Mar gómez, Tomás Aragay, Lanònima Imperial).

També hi haurà una extensa mostra de teatre de carrer nacional i internacional de gran nivell (Inkonito, Les Quidams, Alkimia...). La Fira té previst el manteniment dels espais que ja li són emblemàtics com ara l'Espai de l'Autor (escenari concertat amb la Societat General d'Autors i Editors,); l'Envelat Euskadi (que presenta una selecció de l'actualitat teatral del País Basc); l'envelat fila 7 (amb actuacions de Pepe Rubianes, Leo Bassi o el Tricile); l'envelat Infantil; patiFree; 23 Arts; Vértigo (espai concertat amb Académica Palanca, Golden Apple Quartet); Accés (teatre de format mitjà) i La Fàbrica (una nova empresa que se suma a la programació concertada del festival).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.