cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 23°
28°

L'Almudaina s'incorpora al cicle «Música y Teatro en los Reales Sitios»

El Quintet Scarlatti oferirà un concert el dia 19 organitzat per Patrimoni Nacional

El palau reial de l'Almudaina s'incorpora enguany el cicle «Música y Teatro en los Reales sitios» que organitza Patrimoni Nacional. Per aquesta primera experiència a Mallorca es comptarà amb el Quintet Scarlatti. Si tot va bé i hi ha una gran resposta, en el futur es podrà gaudir d'una més àmplia programació dins aquest cicle. El concert d'inauguració tindrà lloc el proper dissabte dia 19 de juny a les 21'30 hores al pati d'Honor del palau reial de l'Almudaina. Els melòmans no poden deixar passar aquesta oportunitat de gaudir de la bona música. L'entrada és lliure fins que és completi l'aforament, previst inicialment per a unes 700 persones.

El Quintet Scarlatti està format per músics joves, la mitjana és de 23 anys, encara que plenament consagrats. Aquests músics amplien actualment els seus estudis a l'Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid.

El Quintet Scarlatti està compost per Savva Fatkouline (violí), Natalia Mediavilla (violí), Aroa Sorin (Viola), Svetlana Tovstukha (violonxel) i Vladut Iftinca (piano). Tots ells tenen una beca de la Fundació Isaac Albeniz. L'actuació del Quintet Scarlatti està patrocinada per la Fundació Casa de la Moneda.

El cicle «Música y Teatro en los Reales Sitios», des dels seus inicis ha estat molt ben acollit. Compleix aquest any la duodècima edició. Així aquest cicle té lloc a San Lorenzo del Escorial, El Palau d'Aranjuez, entre molts altres. Abraça una àmplia programació i oferta, des de companyies de dansa de prestigi com la d'Alicia Alonso, músics d'Estats Units, gent manco coneguda però que sense dubte ofereix una música i teatre d'una alta qualitat. Actuacions que tenen una gran acceptació en els diferents palaus que es duen a terme. Aquest serà el primer any que els mallorquins podran gaudir d'aquest cicle.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.