algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Creuament de focs per la Nit de Sant Joan

Encara no s'ha definit quina serà l'empresa que farà l'espectacle el dia 23 de juny, Iguana o Jordà

56806
Des del 1988, Iguana Teatre representa la Nit de Foc la nit de Sant Joan.

Els ànims estan ben encesos. Encara no hi ha res massa clar. L'interrogant és qui farà la Nit de Foc enguany per Sant Joan? Iguana Teatre, que fa una sèrie d'anys que la du a terme, sembla que ha estat desplaçada, perquè és massa car, diu Rodríguez. La seva alternativa: l'empresa pirotècnica de Lloret, Jordà, assegura que no ha firmat res. El cert és que més d'un no n'està satisfet. La Federació d'Associacions de Veïns i Carles Molinet, representant d'Iguana Teatre, convocaren ahir una roda de premsa per explicar la situació.

«El dia 19 de maig vàrem tenir una reunió amb el regidor de Relacions Ciutadanes, José María Rodríguez, i ens va comunicar que enguany no contractarien Iguana Teatre perquè era massa car. Ells formen part de la nit de Sant Joan, per això era una cosa que es donava per feta. La Federació és l'organitzadora i per tant hauríem de poder decidir el programa. Nosaltres consideram que Iguana Teatre dóna qualitat a l'espectacle. Si l'any passat el veren 30.000 persones, senyal que agradà. La Federació va fer arribar a Cort el nostre plantejament perquè la nit no se'n vagi en orris». Així ho explicà Rosa Bueno, presidenta de la Federació de Veïns. «Si Iguana té un pressupost de 4 milions i Jordà de 3'5 milions no ha de ser el mateix», afegí Bueno.

Per la seva banda, Carles Molinet, explicà que «feim l'espectacle des de 1988 i fa molt de temps que demanam un concurs públic. Però denunciarem qui ho dugui a terme si no té assegurats els actors. Nosaltres, a Rodríguez, no li hem donat encara cap pressupost. El que passa és que el que ha fet Rodríguez és un intent desesperat de carregar-se Sant Joan perquè és massa català i enganya les 30.000 persones que assisteixen al parc de la Mar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.