bruma
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

Els Coverbos de Son Ferriol estrenen «Mare Meva... quin puta paparra!»

L'entretinguda comèdia es representarà dissabte i diumenge al Municipal

Aquesta és la situació. Un home molt supersticiós. Cada vegada que té una relació amorosa amb la dona li passa una desgràcia. Ell està convençut que per rompre aquest malefici només hi ha una solució: cercar-li un amant. Doncs aquesta és la seva feina i qui millor que un amic seu. L'escenari, el Teatre Municipal, els protagonistes d'aquesta història els integrants del grup de teatre Coverbos de Son Ferriol. «Mare Meva ... quin puta paparra! és el títol de la nova comèdia que la companyia representa demà i passat demà al Teatre Municipal. Aquesta és una adaptació lliure de Jaume Gomila i Aurora Gornals de l'obra Casado de dia, soltero de noche de Julio Mathias.

«En aquesta ocasió hem volgut variar una mica l'estil. Havíem fet altres adaptacions d'Alfonso Paso i ara ens hem decidit per Juli Mathias. És un vodevil i n'hem fet una versió lliure, adaptada als costums mallorquins. Coverbos sempre fa un teatre popular. És una bona història que té un final sorpresa, per tant no es pot revelar. S'ha de veure», va explicar el director del grup Coverbos, Jaume Gomila.

L'acció transcorre en una sala d'estar. L'escenografia és senzilla, cinc actors sobre l'escenari, Rafel Fiol, Sònia Gomez, Toñi Cladera, Aurora Gornals i Jaume Gomila. Dissabte a les 21 hores serà l'estrena d'aquesta entretinguda comèdia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.