algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

«Un ram de locura», dels menorquins Ja t'ho diré, disc català de l'any 1998

El mateix jurat ha distingit el «Vou veri vou» de Majoral amb la menció de disc folk i de millor lletra

99730
«Vou veri vou per no dormir» de Majoral ha merescut una doble menció, com a disc folk i com a lletra.

«Estam molt contents, és la primera vegada que ens donen un premi així». En Sebastià Saurina «Titi», el guitarra dels menorquins Ja t'ho diré, no amagava la seva satisfacció després que l'anterior treball, Un ram de locura acabàs de ser escollit Disc Català de l'any 1998, premi promogut per Ràdio 4 a través del programa Música sense fronteres.

No han estat els únics representants de la música balear distingits amb aquests guardons. El Vou veri vou per no dormir de Biel Majoral ha merescut una doble menció, com a disc folk i com a lletra. Aquest darrer reconeixement ha agradat especialment el cantador. «Estic molt agraït, i sobretot perquè hagin fet esment de les lletres. Crec que el disc ha tingut molt de ressò, ha estat una fita pel que fa al tractament de la música, i això ens omple d'orgull», comentà Majoral, que no volgué donar data per entrar a enregistrar el nou disc: «Molta gent ens demana més cançons, però potser Vou veri vou ha funcionat tan bé com agraïment a una trajectòria i ara amb el nou la gent serà més crítica. L'única cosa que volem és intentar fer-ho amb la mateixa qualitat». Sigui com sigui, el nou disc, no serà fins passat l'estiu.

Ser considerat el millor Disc Català de l'any no ha deixat de sorprendre els Ja t'ho Diré. «Ja havíem tingut alguns premis; el de la revista Enderock per exemple, però aquest premi, encara que només sigui pel nom, fa molt de respecte», comentà el guitarrista de la formació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.