muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Di7 presentà les novetats editorials amb un concert d'Isabel Rosselló

C.C. Palma.
Amb un concert de la soprano Isabel Rosselló, autora del llibre Música, femení singular, l'editorial Di7 presentà anit, al Teatre Principal de Palma, les darreres obres publicades pel segell. A l'acte, presentat pel president de Di7 comunicació, Antoni Pons, i pel director literari Jeroni Salom s'hi presentaren les sis obres amb què l'editorial afronta aquesta fira, una xifra reduïda en comparació amb anys anteriors però que «encara pot disminuir més», va apuntar Antoni Pons.

Aquesta disminució del nombre de publicacions, que rondaran la vintena a final d'any, obeeix a una política atenta a la saturació del mercat. És per això mateix que les obres són escollides. D'una banda, destaca del conjunt La Mallorca del Clavell, un nou títol de Llorenç Capellà en què l'autor ha «intentat novel·lar experiències» i ha combinat investigació amb records inventats d'infantesa per retratar l'arrelament i les manifestacions de la cultura d'importació a Mallorca.

Un altre dels títols destacats és Música, femení singular, un treball d'investigació exhaustiva d'Isabel Rosselló entorn de la condició de dona, les seves repercussions i les seves manifestacions en l'àmbit de la música. Un altre llibre femení és el d'Antònia Ordines, «escrit a 2.000 metres» i nascut de les enyorances, en què l'autora reivindica els camins de terra que han perdut el seu sentit tradicional.

D'altra banda, també han sortit al mercat Art i conjuntura. La Jove Plàstica a Mallorca. 1970-1978, de Jaume Reus, i Fortunio Bonanova. Un hombre de leyenda, reeditat ara en nou format. Finalment, la nova aportació de la col·lecció Zitzània és L'altre Arnau, llibre de relats d'Andreu Ribas guanyador del premi Entorn de narrativa curta 1998.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.