algo de nubes
  • Màx: 16.3°
  • Mín: 7.61°
16°

«The Sun» publica una foto de l'al·lota del príncep Eduard amb un pit a l'aire

El palau de Buckingham va qualificar dimecres de «crueltat premeditada» la publicació a The Sun d'una foto de l'al·lota del príncep Eduard, Sophie Rhys-Jones, amb el pit a l'aire.

El diari sensacionalista ha inclòs en l'edició d'ahir una foto presa fa més de deu anys en la qual el presentador de televisió Chris Tarrant juga amb Rhys-Jones a la part de darrere d'un automòbil i li treu la part de dalt del biquini, deixant un pit al descobert. Rhys-Jones, de 34 anys, va dir que l'escàndol arruinaria els plans de noces amb el fill petit de la reina Isabel i Tarrant va acusar la premsa de tractar d'evitar el casament de la parella.

«Això ha arruïnat el meu compromís. Això (les noces) havia de ser el dia més feliç de la meva vida», va dir Rhys-Jones, d'acord amb el diari Daily Mail. El matutí va dir que ella se sentia «traïda» per la revelació i que Eduard estava «molt disgustat i lívid». Rhys-Jones planeja casar-se dia 19 de juny amb el príncep Eduard "setè en la línia de successió al tron britànic" en el castell de Windsor.

La seva excompanya de treball Kara Noble, que va fer la foto i la va vendre al Sun per 400.000 dólares (devers seixanta milions de pessetes), va ser acomiadada de la ràdio Heart FM, després de l'escàndol causat amb la seva publicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.