algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
21°

«Flash Disco Double Dance» o les desventures de dos porters de discoteca

El grup de Binissalem Trama Teatre presenta la seva primera obra a Sa Nau

Freddy (Pedro Orell) i Nacho (Juan María Pascual) són dos dels protagonistes habituals de qualsevol nit a qualsevol lloc, sobretot a qualsevol gran ciutat. Freddy i Nacho són dos porters de discoteca. Les seves aventures i desventures, en clau de comèdia, són les protagonistes de Flash Disco Double Dance el primer muntatge de Trama Teatre, un grup de Binissalem creat ara fa un any, i que avui i demà es presenta a Sa Nau.

«Flash Disco Double Dance neix a partir d'improvisacions sobre les situacions que es donen a la porta d'una discoteca i que, amb molt de temps de feina, anaren quedant en un text definitiu», explicà Juan María Pascual. Ell, juntament amb el director del muntatge, Xavi Fuster, i José Luis López Verdú, són els responsables de Trama Teatre. El grup, que ja ha presentat el seu primer muntatge a alguns pobles de Mallorca, té ja emparaulades actuacions a Sóller, Pollença i Llucmajor.

Durant 90 minuts, els dos personatges evolucionen i donen pas a diferents històries. És una comèdia, sí, però amb rerefons. «Encara que el tractament és còmic, l'obra reflecteix la tragèdia quotidiana de dos personatges que viuen immersos en un terbolí de clixés, marques, competència, recerca de prestigi i, com no, violència», explicà José Luiz López Verdú que fou l'encarregat del guió i la dramatúrgia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.