nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.68°
10°

«La selva monzònica», una ullada amb humor sobre el món de la parella

Estudi Zero representa a partir d'avui aquesta obra de texts de Quim Monzó

És una proposta ineludible per a dos tipus de públics. Primer, per als seguidors d'Estudi Zero Teatre que presenten nou muntatge després del Misteri Buf de l'any passat. El segon segment de públic que no es pot perdre l'obra són els amants de l'escriptor català Quim Monzó, sobretot dels seus contes.

I és que La selva monzònica, el muntatge que s'estrena avui al Teatre Sans en què es representarà fins dia 30 (si l'èxit no obliga a prorrogar un temps més), uneix aquests dos requisits.

Tal com assenyalà Imma Simarro (la protagonista del muntatge juntament amb Joan Pere Zuazaga, tots dos coneguts pels seguidors de la companyia i de La Família Sans), tot i que els texts de l'espectacle segueixen fidelment l'original de Monzó, s'han intentat exprimir al màxim.

«Hem tret punta a la part més divertida del text per fer un muntatge francament divertit», explicà Simarro. De la seva banda, el director de l'obra, Pere Mestre, explicà que el muntatge cerca una gran complicitat del públic. I en aquest sentit, cal destacar que les diferents històries de Monzó s'enllaçaran amb les improvisacions creades per la pròpia companyia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.