algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

La Fundació Matias Kühn es presenta de la mà de l'obra més recent de Ramon Canet

El nou espai dedicat a l'art s'inaugurarà avui

La pintura de Ramon Canet serà la tarja de presentació d'un nou espai artístic a Palma. La Fundació Mathias Kühn, que obrirà avui les seves portes, ha escollit l'obra recent del prestigiós artista mallorquí com la millor manera de simbolitzar la seva finalitat: fomentar el coneixement dels millors fruits de la cultura illenca entre la nombrosa colònia germànica que resideix a Mallorca.

Canet, que duia deu anys sense exposar obra recent a Palma, ha seleccionat per a la mostra set quadres de gran format i una desena de petits gravats.

La veritat és que el pintor no ha de menester donar-se a conèixer entre els alemanys d'un cert nivell cultural, com ho demostra el fet que els darrers temps hagi exposat en diverses ocasions en aquell país. Possiblement aquesta hagi estat una de les raons de la invitació perquè obrís la Fundació i oferís, de rebot, al seu públic illenc la possibilitat de conèixer la seva darrera evolució. Canet, com tot artista seriós, és poc amic de pegar bandades. Com és obvi, això no implica que no sotmeti la seva pintura a un constant procés de revisió. Reflexiu, abans de posar-se davant la tela, ja té una idea bastant avançada del que vol, encara que a partir d'aquest moment es deixi dur pel procés de realització, al qual dóna una suprema importància, tanta que li agradaria que l'espectador fos capaç de reconstruir-lo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.