algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Sa Nostra acull una exposició i subhasta d'objectes fets per persones amb discapacitats

Els seus autors tenen ara una possibilitat de demostrar aquest art que duen de dins i que és una forma d'expressar sentiments

62074
Betlem de fang a l'exposició «Arts plàstiques de persones amb discapacitats».

El centre de cultura Sa Nostra acull una exposició de 48 obres realitzades pels centres adscrits a la Unió de Centres i Associacions de Minusvàlids i altres entitats de Mallorca que treballen en aquest àmbit.

«Arts plàstiques de persones amb discapacitats» proposa un passeig per la solidaritat. Aquesta mostra que s'inaugura avui està exposada a la Sala de paper de Sa Nostra i romandrà oberta fins el proper dia 15 de maig. Així mateix dijous hi haurà una subhasta per adquirir aquestes obres fetes en els centres ocupacionals.

Aquesta iniciativa va sortir del Rotary Club Palma-Ramon Llull. El seu president, Miquel Àngel Mulet, va explicar que «un dels nostres objectius és prestar serveis humanitaris. Per això ens vàrem posar en contacte amb l'Associació i vàrem decidir fer un concurs subhasta perquè els discapacitats mostrassin tot el seu art. Els nins han acollit amb entusiasme el tema, i ens hem sorprès del que han presentat. Aquesta és una mostra que neix amb un esperit de continuïtat».

A la subhasta que tendrà lloc des de les 18.30 fins a les 19.30 hores el proper dijous 13 de maig es podran adquirir aquests objectes; un jurat els donarà un preu de sortida i tot el que es recapti anirà destinat a l'Associació de pares de Nins Autistes de Balears Gaspar Hauser per la compra d'ordinadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.