algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
11°

Una planta medicinal de la Xina pot matar cèl·lules canceroses

Investigadors de l'Escola de Medicina de la Universitat d'Stanford han descobert que una herba, utilitzada des de fa segles a la Xina per alleugerir els símptomes de l'artitris reumàtica, té també la facultat de matar cèlul·les canceroses.

Els components químics de la planta poden aturar la hiperactivitat del sistema immune de l'organisme i prevenir inflamacions, a més d'actuar contra les cèl·lules canceroses.

Els doctors Peter Kao i Glenn Rosen, professors associats de medicina pulmonar i cures intensives, varen dirigir la investigació, els resultats de la qual es publiquen en la revista especialitzada Journal of biological chemistry.

La planta, que s'anomena Tripterygium wilfordii, és una enfiladissa que creix al sud de la Xina i que ha estat molt utilitzada per la medicina popular.

Els investigadors utilitzaren una preparació pura del component actiu de la planta, anomenat triptòlid, i descobriren que preveu l'activació d'una proteïna d'enllaç de l'ADN (àcid desoixiribonucleic) anomenada NF-KB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.