nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.07°

Breus

• Art

Fira del Llibre Gallec Ahir s'inaugurà la I Fira del Llibre Gallec a Barcelona, que es realitzarà fins al pròxim 16 de maig, coincidint amb un ampli programa d'actes elaborat pel Centre Gallec per aquestes dates. A la Fira es mostrarà al públic una selecció de la producció en llengua gallega a les Rambles i al Centre Gallec. La Fira es completarà amb una sèrie de conferències i debats, entre les quals destaca el debat que tindrà lloc el 15 de maig a la Universitat Pompeu Fabra, sota el títol Galícia, davant el nou mil·lenni. EPR.

• Exposicions

Gaudí a Madrid A partir del proper dimecres, la Residència d'Estudiants de Madrid acollirà l'exposició Gaudí, art i tècnica. Una proposta didàctica, que oferirà tant una mostra de la vida i l'obra de l'artista català Antoni Gaudí (1852-1926) com un mètode senzill per facilitar la comprensió de la seva arquitectura. La mostra, organitzada per la Fundació Caixa de Catalunya i la Residència d'Estudiants, es compon d'imatges de les formes, les estructures i les innovacions constructives de l'obra de l'arquitecte, així com de dades del context cultural i històric de principi de segle. EPR.

• Art

Realisme de Mayet El proper dijous dia 13, la Galeria Horrach Moyà de Palma inaugurarà una mostra de pintures del cubà Jorge Martínez Mayet. Les obres, olis sobre tela, destaquen pel seu realisme impecable, posat al servei de la reproducció fidel de paratges costaners mediterranis. La mostra de Mayet, Mediterrani, es podrà veure fins al 26 de maig. L'artista, que ha obtingut diversos premis de pintura a Cuba, té la major part de la seva obra en col·leccions privades de Iugoslàvia, Equador, Espanya, Estats Units, Itàlia i Mèxic. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.