algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

«És impossible abandonar una parella que tant agrada al públic i de tant èxit»

Paco Morán i Joan Pera representen a Palma fins el 16 de maig «La extraña pareja»

96586
Pera i Morán estan molt contents de fer la funció a Mallorca. | T. Monserrat.

«Podríem tenir una història diferent, cadascú per la seva banda, però és impossible abandonar una parella que tant agrada el públic. Hi ha un problema, que és massa èxit». Així parlaven Joan Pera i Paco Morán. I és que tenen molta raó perquè La extraña pareja, de Neil Simon, l'han vista més d'un milió d'espectadors i durant quasi sis anys ha estat en cartellera a Barcelona. Una obra que es pot veure fins el dia 16 de maig a l'Auditòrium.

Han viscut moltes anècdotes durant aquests anys i segons manifesten, «l'obra sempre és diferent, hi juga la improvisació. A vegades ens sorprenem un a l'altre. La gent està molt ficada dins la comèdia. És un joc a tres bandes, nosaltres i el públic. Vivim molt els personatges. Ara ens hem aturat perquè estàvem una mica cansats però ens hem divertit molt».

El dia 25 d'abril varen fer la darrera funció a Barcelona i dos mesos abans ja estaven venudes totes les localitats. «La darrera anècdota és que va venir un matrimoni amb un nin d'11 anys. Volien veure la funció però era impossible, tot estava ple, el nin plorant, la taquillera plorant, i davant un desconsol tan gran vàrem afegir tres cadires i els convidàrem a veure l'obra. No podíem deixar aquesta família sense que vessin la darrera funció. Pensau que quan començàrem el nin tenia 5 anys», comentà Paco Moran.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.