algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Inca acull l'única funció de 'La casa en obres' dins el Projecte Alcover

Avui vespre es podrà veure el muntatge sobre la vida i l'obra del poeta de Santanyí

Avui, el Teatre Principal d'Inca acollirà la primera i darrera presentació de La casa en obres que es farà a les Balears dins el Projecte Alcover. Aquest muntatge de Teatre de Ciutat, que es va estrenar el desembre a Palma, en el Teatre Principal, pretén ser el recorregut per la vida i per l'obra de Blai Bonet. L'actor Pep Tosar va rebre l'encàrrec del festival GREC de fer una lectura dramatitzada sobre l'obra del poeta santanyiner perquè feia poc temps del seu traspàs. Aquesta obra va anar creixent més i més i es va convertir en un muntatge en el qual Tosar es fa acompanyar de sis actors joves, mallorquins que estudien a l'Institut del Teatre de Catalunya, i que són el cor grec de l'acció que transcorre sobre l'escenari i que reprodueix la casa on el poeta vivia.

L'obra, que es va presentar a la Fira de Manacor, va ser l'elegida per formar part del Projecte Alcover "o almenys, la millor seleccionada. Ja que els programadors advertiren que tindria un alt cost i també hi inclogueren Poeta en bicicleta, de Gom Teatre". Després, com que era una coproducció amb el Teatre Principal, es va representar dos dies a aquest escenari de Palma i gaudí d'un gran èxit de públic i també de crítica.

Dels tres teatres que s'integren en aquest projecte, que pretén mostrar tot el teatre que es fa a tots els Països Catalans, només Inca va seleccionar l'obra. El Teatre del Mar, on es representa el projecte a Palma, va considerar que l'obra ja s'havia representat a Palma i la Fundació per al Teatre de Manacor va assegurar que el públic de la comarca havia pogut veure La casa en obres durant la celebració de la Fira de Teatre. Així, avui vespre és la primera i darrera representació de l'obra dins el Projecte Alcover.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.