algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
11°

Breus

• PUBLICACIONS

Ecologia de les Illes Josep Antoni Alcover presentà ahir una nova publicació feta conjuntament per l'Institut d'Estudis Baleàrics i la Societat d'Història Natural de les Illes. El llibre, Ecologia de les Illes és producte del cicle de conferències que es desenvolupà a Palma fa dos anys i reuneix el seguit de treballs que s'hi presentaren, tots ells estudis sobre ecologia insular. La publicació, segons explicà Alcover, s'inclou en el marc d'activitats que promocionen la creació d'un museu d'història natural a Palma. DdB.

• LITERATURA

Campanya Mitch La Unesco i el Ministeri de Cultura han creat un programa de recollida de llibres per als països afectats pels huracans Mitch i Georges, sota el lema «Un llibre, una persona». Des d'avui i fins el 24 d'abril, tots els ciutadans poden donar llibres, preferentment nous o en bon estat, a totes les llibreries d'Espanya. Els llibres es destinaran preferentment a la població camperola o marginada de les ciutats.EPR.

• ART

Galeria del Prado Els visitants al Museu del Prado poden tornar a circular, d'ençà d'ahir, per la galeria central de l'edifici, eix del Museu que ha romàs tancat a conseqüència de les obres de remodelació i ampliació que es duen a terme. A la galeria, situada a la primera planta, s'hi han instal·lat obres de pintors del segle XVII (Zurbarán, Ribera, Murillo i Ribalt), com avantsala a l'espai dedicat a Velázquez.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.