algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Breus

• Art

Zurbaran Un quadre de Francisco de Zurbarán que representa un «Agnus Dei», signat i datat al 1639, sortirà a la venda a Sotheby's de Nova York el proper 28 de maig, tot i que l'obra serà exposada prèviament a les oficines d'aquesta sala a Madrid. El preu estimat de la peça és d'entre 60 i 90 milions de pessetes. L'obra és un exemple de la facilitat de Zurbarán per combinar dos gèneres diferents: la pintura religiosa i la pintura de natures mortes. Tot i tractar-se d'una composició de gran senzillesa, la imatge és plena de contingut religiós, reflectint el sacrifici de Crist i la recerca en l'espectador d'una reflexió sobre la grandesa d'aquest sofriment. EPR.

• Literatura

Viure al tren Vuit joves escriptors, que han recorregut Europa i el Marroc en tren, narren les experiències viscudes als seus viatges a Viu la via, la nova col·lecció de Plaza & Janés que es presentarà el proper 5 de maig. En principi, es tracta de vuit llibres als quals cadascun dels autors narra el seu periple per les diferents zones en les quals es divideix el bono Inter-rail, una de les formes més barates de viatjar en tren que han emprat molts joves de tot Europa. EPR.

• Congressos

Erotisme literari La Fundació Luis Goytisolo ha programat ja dedicar el VII Simposi Internacional sobre Narrativa Hispànica Contemporània a «L'Erotisme a la narrativa espanyola i hispanoamericana actual». El congrés, obert a la presentació de ponències, es durà a terme els dies 24, 25 i 26 de novembre al Puerto de Santa María, a Cádiz. També s'ha obert el termini per a la formalització de la matrícula, amb un preu de 5.000 pessetes que es reduirà al 50% per als estudiants, llicenciats o persones a l'atur. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.