algo de nubes
  • Màx: 18.01°
  • Mín: 13.93°
17°

Breus

Obres recuperades Diverses obres d'art de gran valor, robades el 1995 en els domicilis de dos col·leccionistes de Torí (nord d'Itàlia), varen ser recuperades a Dallas per la Policia federal nord-americana i els carrabiners italians. Una Mare de Déu amb el nin, de l'escola de Francesco Albani (segle XVII), un paisatge de Pietro Bagetti (segle XVIII), fulls d'un còdex religiós en miniatura, de principi del segle XIV, i una escena campestre de Giulio Boetto, de 1931, es trobaren quan un nord-americà d'origen italià intentava vendre-les. La Policia va ser informada per un perit que sospità de la procedència de les obres.E.P.

Donació al CIM Divendres passat, el conseller d'Hisenda i Serveis Generals del Consell de Mallorca, Antoni Pascual, va fer efectiva l'acceptació per part del Consell Insular de Mallorca del llegat ordenat en el testament de la Sra. Cèlia Gil León, en presència dels familiars de la donant. El llegat, que s'incorpora a l'inventari de béns de la institució, consisteix en tres quadres i tres pintures de l'artista Josep Ventosa. L'acceptació efectiva del llegat és conseqüència de l'acord adoptat en el ple del Consell de Mallorca del passat 8 de març. La valoració conjunta de les sis obres és de cinc milions de pessetes. DdB.

Exposició a Sa Quartera Divendres passat, dia 9 d'abril, s'inaugurà al Centre d'Art Sa Quartera d'Inca l'exposició Oix, Reus, París, Londres... así paseo yo, procedent de la Fundació Juan Tabique. La mostra, integrada per dotze baguls dotats amb mecanismes electrònics que funcionen per la proximitat de l'espectador o per l'obertura de les tapes, romandrà oberta fins el 25 d'abril. L'exposició es pot visitar de dilluns a divendres de 18 a 21 hores, i els dijous, dissabtes i diumenges, de 10.30 a 13.30 hores. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.